Kayı Villaları-2 Gaziantep tamamlandı

Kendirciler İnşaat Kayı Villaları-2 projesi tamamlandı

Kendirciler İnşaat olarak Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinin en nezih Villa yerleşim bölgesi olan 15 Temmuz Mahallesin’de bitirmiş olduğumuz Kayı Villaları-2 projesini teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Antalya ve Türkiye’nin bir çok ilinde gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisini daha eklemenin ve hakkıyla bitirebilmenin mutluluğu ile, siz degerli müşterilerimizin muhteşem geri dönüşleri bizlerin gurur kaynağı.

Proje detaylı bilgileri Kayı Villaları-2

İki adet 5+1 ve 4 adet 4+1 villadan oluşan Kendirciler İnşaat Kayı Villaları-2 projesi, Gaziantep ilinin en nezih ve lüks semtlerinden birinde, PrimeMall AVM’ye yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

Projemizde, mimarlarımız ile dış cephe tasarımı üzerinde, yenilikçi ve modern çizgiler çalışılmış olup, son teknoloji ve kalite standartlarının en üst seviye malzemeleri kullanılmıştır.

Kai Villaları-2 projesi peyzaj ve bahçe tasarımı, peyzaj mimarlarımızın ve bahçe düzenlemesi deneyimi yüksek çalışanlarımızın ortak tutkusu ile yerine getirilmiş olup, siz değerli sakinlerimiz için hazır hale getirilmiştir.

Bir sonraki projemizde Kendirciler İnşaat olarak, kalite standartlarımızı daha yükseklere çıkararak, Antalya ve Gaziantep olmak üzere, Türkiye’nin diğer illerinde çalışmalara devam edeceğiz.